Hoe is Klomp Sy Huis te bereiken

Klomp Sy Huis is het makkelijkst bereikbaar met de auto.

Als u boekt via onze site krijgt u van ons een huurovereenkomst met daarin het adres waar u de sleutel van Klomp Sy Huis kunt ophalen. Dat adres kunt u invoeren via Google Maps op uw telefoon of in het navigatiesysteem dat u gebruikt. Bij het ontvangen van de sleutel op de dag van aankomst krijgt u van ons een uitleg hoe u moet rijden naar Klomp Sy Huis.

Als u geen auto hebt kunt u Lunteren vrij gemakkelijk bereiken met de trein.

Ook als u geen rijbewijs hebt kunt u bij Klomp Sy Huis komen. Als u bij ons boekt en reist per trein, is het fijn voor ons om te weten. Dan kunnen wij in overleg u eventueel van Station Lunteren en rechtstreeks naar Klomp Sy Huis te brengen. Reis met de trein vanuit u woonplaats naar Utrecht Centraal. Kies dan een trein die u naar Station Amersfoort brengt en daar stapt u op de Valleilijn. De Valleilijn stop op Station Lunteren. We hebben 2 fietsen in onze schuur waarmee u gemakkelijk zelf via Station Lunteren uitstapjes kunt maken met de trein.

De Valleilijn

Reist met de fiets, motor of scooter.

Natuurlijk is Klomp Sy Huis ook gemakkelijk via fiets, motor of scooter te bereiken. Komt u met de fiets, de motor of scooter dan kunt u net als met de auto eerst naar het afhaaladres komen om de sleutel af te halen.